Opleiding IM België

14mrt2025
20:00 - 22:00
Het Lotushuis, Westerlo

Integratieve Massage opleiding

In de holistische massage opleiding van De Stroming leer je eerst vakkundig masseren. Met geduld, inzet en veel oefenen. Heb je de techniek eenmaal onder de knie, dan komen we tot de essentie van de Integratieve Massage: het combineren van de dynamische massage, de intuïtieve massage en de polariteitsmassage. In een holistische en respectvolle sfeer, afgestemd op de cliënt.

We gaan in het opleidingsjaar (8 weekenden) de technieken aanleren en ontvangen. We gaan met elkaar op pad door middel van lichaamswerk en aanraking. we verblijven in het heerlijke Lotushuis. Lees ook de ervaringen van de deelnemers. Meer informatie over de inhoud van de opleiding en praktische informatie, zoals de cursusdata en de deelnamekosten.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, via het contactformulier of 014 554255. Hier kun je ook een afspraak maken voor een individuele massage voor als je eerst zelf wil ervaren hoe het is om een integratieve massage zelf te ontvangen.

 

Waarom de Integratieve Massage opleiding?

  • Je je niet wilt beperken tot 1 massagevorm, maar ervaring wil opdoen in 3 wezenlijk verschillende massagebenaderingen.
  • Je op zoek bent naar een massageopleiding die meer biedt dan technische bagage, maar waar aanraken, aangeraakt en geraakt worden een belangrijke plaats innemen.
  • Je een opleiding wilt volgen die al sinds 1990 bestaat en haar deugdelijkheid heeft aangetoond.
  • Je al na 1 jaar opleiding een gedegen basis wilt hebben om mensen via massage te helen.
  • Je wilt leren hoe je mensen kunt meenemen in een reeks massages, zodat ze zich intenser kunnen verdiepen in het helende proces van aangeraakt worden en de massages meer en meer ‘op hun lijf geschreven’ kunnen worden.
  • Je zelf wilt onderzoeken wat aanraken en aangeraakt worden met je doet en je persoonlijke ontwikkeling hierin wilt verruimen.