Informatieavond

Tijdens gratis informatieavond of middag vertelt Dirna hoe integratieve massage is ontstaan en hoe de opleiding tot integratief masseur inhoudelijk en praktisch is opgebouwd. Ook geeft zij een korte demonstratie waarbij een combinatie van dynamische, intuïtieve en polariteitsmassage wordt getoond.

Integratieve Massage middag

Ervaren doorzelf Integratief te masseren kan op een Integratieve Massage dag. In een ontspannen setting proef je van integratieve massage, zowel door te geven als te ontvangen. Ik neem je graag mee in de wereld van aanraken en de Integratieve Massage. Als je belangstelling hebt in de opleiding tot integratief masseur, is deze dag een uitgelezen kans om te ervaren of het echt iets voor je is! De middag start om 13.30 tot 17.00 uur, en kost € 55,-. Aanmelden kan via de site.

Integratieve Massage laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Eerst wordt men in een ‘dynamische massage’ op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een erg diep niveau openend en ontspannend. Daarna ontvangt men met warme olie een ‘intuïtieve massage’. Rustige stevige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest. Tenslotte wordt met een ‘polariteitsmassage’ geëindigd. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen en een stille afronding bij de massage.

Het is een woordeloos helen door een liefdevol ont-moeten. Een met hart en ziel aanraken, aangeraakt en ‘geraakt’ worden. Je laten wiegen op het ritme van je ziel en thuiskomen in de stilte van je hart. Het is vooral genieten, een echt cadeautje aan jezelf.

 

Als je zelf wilt ervaren hoe een integratieve massage voelt, boek dan een individuele sessie. Dan laat ik je graag ervaren wat het met je doet vanuit mijn jarenlange ervaring als masseur  en ik beantwoord graag je vragen over de Integratieve Massage opleiding, en vertel je er graag over.