Informatieavond/ middag

Tijdens gratis informatieavond of middag vertelt Dirna hoe integratieve massage is ontstaan en hoe de opleiding tot integratief masseur inhoudelijk en praktisch is opgebouwd. Ook geeft zij een korte demonstratie waarbij een combinatie van dynamische, intuïtieve en polariteitsmassage wordt getoond.

Kennismakingsdagen/ weekenden

Uitgebreider kennismaken kan op een kennismakingsdag. In een ontspannen setting proef je van integratieve massage, zowel door te geven als te ontvangen. Als je belangstelling hebt in de opleiding tot integratief masseur, is een kennismakingsdag een uitgelezen kans om te ervaren of het echt iets voor je is! Een kennismakingsdag duurt van van 9.30 tot 17.00 uur, en kost € 110,- (inclusief lunch). Aanmelden kan online.

Voor nog meer ruimte en ervaring opdoen zijn er ook kennismakingsweekenden.  In een ontspannen setting proef je van integratieve massage, zowel door te geven als te ontvangen. hier is ook ruimte voor lichaamswerk en meer ervaren hoe het voor je is om in weekendvorm met massage kennis te maken. Als je belangstelling hebt in de opleiding tot integratief masseur, is een kennismakingsweekend een uitgelezen kans om te ervaren of het echt iets voor je is! Een kennismakingsweekend duurt van van zaterdag 9.30 tot zondag 17.00 uur,  (inclusief eten/koffie/thee en overnachting). Aanmelden kan online.

Integratieve Massage laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Eerst wordt men in een ‘dynamische massage’ op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een erg diep niveau openend en ontspannend. Daarna ontvangt men met warme olie een ‘intuïtieve massage’.

Rustige stevige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest. Tenslotte wordt met een ‘polariteitsmassage’ geëindigd. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen.

Het is een woordeloos helen door een liefdevol ont-moeten. Een met hart en ziel aanraken, aangeraakt en ‘geraakt’ worden. Je laten wiegen op het ritme van je ziel en thuiskomen in de stilte van je hart. Het is vooral genieten, een echt cadeautje aan jezelf.

Als je zelf wilt ervaren wat een integratieve massage inhoudt, boek dan een individuele sessie