Polarteits cirkel

Bij massage komen we niet alleen in contact met ons fysieke lichaam, maar beroeren we we ook voortdurend ons subtiel energetische lichaam. We gaan leren over de polariteitsprincipes, waarbij we gebruik maken van de positieve en negatieve polen in ons lichaam en dat van de cliënten, om de energie beter te laten stromen. Het doel is om  je in te leiden in het polariteitssysteem. Je het vermogen tot genezen te verkennen en de grenzen waarbinnen we onszelf beleven te verruimen. Dit doen we in blok 6, waarin we eerst onze chakra’s openen door bio-energetisch lichaamswerk om zo een meer open kanaal te zijn.

In het laatste blok gaan we nog eens gezamenlijk de polariteitscirkel geven en ontvangen. De polariteitscirkel wordt gevormd door zes mensen die een cirkel vormen waardoor hun liefdevolle energie gaat stromen naar de zevende persoon. De persoon die de polariteit ontvangt is het centrum  van deze cirkel. Hij hoeft niets anders te doen dan zich te ontspannen, een paar keer diep adem te halen, en open te staan om een verhoogd gevoel van welzijn te ervaren.

“ik voelde nadien zoveel stilte, dat ik eigenlijk daar nog veel langer wilde blijven, tijdens het diner sprak ik echt nog weinig. wat een mooie ervaring!”

“ik ervaarde zoveel liefde en geborgenheid.” 

 

 

 

 

Het samen leren, het ervaren, het samenzijn, aanwezig zijn. technieken leren en integreren. Vanuit je hart aanwezig zijn, bij wat er zich aandient = liefdevol = aanvaardend aanwezig zijn. Dat is de Integratieve Massage opleiding voor mij. En zo heerlijk om dan als kers op de taart met elkaar de polariteitscirkel te doen is zo genieten.

wil jij ook ervaren wat aanraking en massage met je doet? wil je ervaren het mooie vak leren? Weet je welkom op de Integratieve Massagedag zondag 19 februari.  De opleiding start op vrijdagavond 31 maart, er is nog plaats. wil je meer weten? of telefonisch 0032 14554255.

 

 

 

#Integratieve Massage opleiding #bewustzijn #ervaringen #polariteits massage #samenzijn #ervaren #inkijkje opleiding #energetische massage