Bio-Chakra, blok VI

Bio-energetische oefeningen doorheen het lichaam. We werken met de verschillende energieën van de verschillende chakra’s, op jezelf en in de groep. Wat een verbondenheid er dan ontstaat. ik moet hier gewoon over schrijven, omdat het me zo enorm blij maakt. dat je naast het leren van het mooie massage vak, ook jezelf meer leert kennen en meer open de wereld tegemoet kunt treden.

Het lichaam als uitgangspunt, door eerst te bewegen en activeer jezelf en wat is er veel te ontdekken. Met een tennisbal je eigen voet masseren en zo meer contact ervaren en meer contactkunnen ervaren met moeder aarde. Wat is er veel te spelen, met jouw kracht vanuit je 3e chakra, elkaar wegduwen, met je buik tegen elkaar opspringen, maar ook samen schuddebuiken van het lachen. Hier een fotootje van nadien, terwijl iedereen bleef liggen, navoelend. Want bij zo heerlijk lachen is er vaak ook een randje verdriet in je hart en wat is er dan heerlijk om samen te liggen, samen te zijn, het laten bezinken. Een heerlijke groep, samen op pad, technieken leren, met elkaar oefenen, met soms een vergrootglas op je zelf, wie ben je geworden, welke patronen kunnen wat los worden gelaten. Door stil te staan bij je lichaam kun je weer kunt ontdekken dat je lichaam die zo liefdevol is en als je luistert liefdevolle boodschappen voor je heeft. Dat ons hoofd zoveel strenger is, maar als we meer zakken in ons lichaam we meer meedogender, zachter, opener en liefdevoller wie we ten diepste zijn.

Wat is er veel te ontdekken, te spelen, te glimlachen, te sprankelen, meer je eigen basis voelen en wat is het dan fijner om gewoon samen te liggen, te zijn.

#integratieve Massage opleiding#lichaamswerk#bioenergetische oefeningen# meer lichaamsBewustzijn# heerlijke mensen#groepsgevoel#genieten#genieten#genieten.