Eenmalig, alleen de dynamische massage gedegen aanleren

10mei2024
20:00
lotushuis

Alleen dit jaar, is er de mogelijkheid om de 2 weekenden Dynamische Massage aan te leren. Je stroomt in de bestaande groep in. De weekenden zijn 10-12mei en 7-9 juni 2024.

Bij de dynamische massage:  focussen we op ons ‘bewegende’ lichaam. We worden op een nog dieper niveau letterlijk en figuurlijk ‘bewogen’ en versmelten in een gezamenlijk ritme, wat een diepe energetische doorstroming veroorzaakt.

Blok 10-12 mei: Dynamische massage in de rugligging
We leren dynamisch masseren op de voorzijde van het lichaam. Dit is Geert van Coillies persoonlijke integratie van de door Milton Trager ontwikkelde techniek Tragering en de Holistic Pulsing techniek van Tovi Browning. Ook leren we de anatomie van de dieperliggende spieren.

Blok 7-9 juni: Dynamische massage in de buik- en zijligging
We leren de dynamische massagetechnieken op de rugzijde en in de zijligging. Body puls: We oefenen in het geven van een complete dynamische lichaamsmassage in 1 kwartier, dit als een heel mooi alternatief voor de stoelmassage.

Naast de 2 weekenden is er 2 uur supervisie of individuele  les om de door jouw aangeleerde technieken nog verder te verfijnen en te verdiepen.

Kosten voor deze bijscholing zijn 650,- incl. beeld/ en geluidmateriaal, teksten, in de bedding van een warme groep. excl. verblijfskosten a 160,- per weekend.

(Er is ruimte nog 2 deelnemers)