Cookie- en Privacyverklaring De Stroming

Cookie- en privacyverklaring

Net zo respectvol we bij De Stroming leren masseren, gaan we zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

Met deze cookie- en privacyverklaring geven we je inzicht in welke gegevens De Stroming van je verwerkt en hoe we die beschermen. We leggen je ook uit hoe je je gegevens kunt inzien en zonnodig kunt aanpassen of verwijderen.

Als je vragen over cookies en privacy hebt, neem dan contact met ons op:
www.destroming.com
Tulderbos 56
2382 Poppel
België
+32 014554255

Welke gegevens van mij verwerkt De Stroming?

We verwerken een aantal persoonsgegevens, doordat je aan een cursus deelneemt of zelf aan ons hebt verstrekt:

  • voor- en achternaam
  • persoonlijke gegevens:
  • geslacht
  • geboortedatum
  • geboorteplaats
  • contactgegevens:
  • adres
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • bankrekeningnummer
  • medische bijzonderheden

Wat doet De Stroming met mijn gegevens?

We gebruiken je persoonsgegevens om de cursus te geven en daarover met je te communiceren. Zo sturen we je lesmateriaal en praktische informatie toe, en maken we deelnemerslijsten en evaluatieformulieren.

We hebben de gegevens ook nodig om je te factureren en de betaling af te handelen. Als je daarvoor toestemming geeft, houden we je via nieuwsbrieven en andere mailings op de hoogte van nieuwe cursussen.

Vanwege de aard van de cursus vragen we je bovendien met welke medische bijzonderheden we rekening moeten houden, zoals blessures en medicijngebruik maar ook dieetwensen.

Deze gegevens zijn ook nodig voor facturering en zijn we verplicht te bewaren voor de Belastingdienst. We gebruiken de gegevens nooit voor andere doeleinden en bewaren gegevens nooit langer dan noodzakelijk.

Met wie deelt de Stroming mijn gegevens?

We delen je persoonsgegevens niet met derden, met uitzondering van enkele bedrijven met wie we samenwerken om de cursus te geven:

      • Centrum Venwoude en het Lotushuis,die onze cursussen faciliteren
      • Bofisco, die onze boekhouding verzorgt
      • ZZPstudio, dat onze site en e-mail beheert

Met deze partijen delen we alleen die gegevens die voor hun werk noodzakelijk zijn. Om te zorgen dat zij jouw privacy beschermen, hebben we afspraken met hen gemaakt.

Van geïnteresseerden bewaren we de naam, het e-mailadres. Deze gegevens staan op de website zelf, of gaan via beveiligde SSL-internetverbinding naar onze eigen computer, of naar de e-mailprovider vanwaar we nieuwsbrieven sturen. De digitale nieuwsbrieven versturen we via mailchimp.com. Je ontvangt de nieuwsbrief alleen als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven. In iedere nieuwsbrief zit een link om je uit te schrijven als je ze niet wilt ontvangen.

Welke cookies gebruikt de site van De Stroming?
Een cookie is een klein bestand, dat de site opslaat op jouw computer, tablet of smartphone. Bijvoorbeeld om te zorgen dat de site goed werkt, of om jouw voorkeuren te onthouden.
Voor het meten van het gebruik van onze site maken we gebruik van analytische cookies van Google Analytics. Omdat we dat geanonimiseerd doen, maken deze cookies geen inbreuk op je privacy.

Hoe kan ik mijn gegevens bij de Stroming inzien?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Je mag ook bezwaar maken tegen het verwerken van gegevens, en je toestemming daarvoor intrekken.

Daarnaast kun je aangeven dat je niet wilt dat we je gegevens met anderen delen, of juist vragen om die aan een andere partij over te dragen. Bel of mail dan naar Dirna Michaël via +32 14 55 42 55 of info@destroming.com.

Als je onverhoopt vindt dat De Stroming je privacy onvoldoende respecteert, kun je dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je vragen en opmerkingen zijn echter altijd welkom.