Kennismakingsweekend

Wat kan je verwachten?

Dit weekend is bedoeld voor wie, in een ontspannen sfeer, kennis wil maken met deze unieke manier van masseren. Je proeft van de Integratieve Massage zowel door te geven als te ontvangen. Als je belangstelling hebt in de opleiding tot Integratief Masseur, is dit een uitgelezen kans om te voelen of het echt iets voor je is.

Integratieve Massage laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Eerst wordt men in een ‘dynamische massage’ op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt op een erg diep niveau openend en ontspannend. Daarna ontvangt men met warme olie een ‘intuïtieve massage’.

Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest. Tenslotte wordt met een ‘polariteitsmassage’ geëindigd. Door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen kan de levensenergie in het lichaam vrijer gaan stromen.

Het is een woordeloos helen door een liefdevol ont-moeten. Een met hart en ziel aanraken, aangeraakt en ‘geraakt’ worden. Je laten wiegen op het ritme van je ziel en thuiskomen in de stilte van je hart. Het is vooral genieten, een echt cadeautje aan jezelf.

Data

Bekijk de agenda voor de data en locatie van de kennismakingsweekend in Nederland (op de grens met België.) We starten op zaterdagochtend met het geven en ontvangen een Integratieve Massage van de achterkant. Op zondag starten we met lichaamswerk en masseren we de voorkant van het lichaam.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.